Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
LG Neon 2
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

LG Zonnepanelen LG Neon2

 Met zonnepanelen van LG Neon 2 bereikt u een geweldig resultaat met een mooi   design en standaard 25 jaar productgarantie! LG panelen staan bekend om hun lage degradatie, waardoor de panelen na 25 jaar nog 90,08% van hun start vermogen genereren! LG Neon 2 maakt gebruik van het CELLO Design. De Cello technologie verhoogt de vermogensafgifte en betrouwbaarheid. Bij het ontwerp van de LG Neon 2 stond het uiterlijk voorop; dunnere draden die op een afstand allemaal zwart lijken en een mooier esthetisch resultaat geven dan de traditionele panelen. Door het moderne design is de ‘LG Neon 2’ met witte backsheet een uitstekende keuze voor nog meer rendement.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met zonnepanelen van LG

 
Annie M.G. Schmidtlaan 92

Gorinchem - Annie M.G. Schmidtlaan 92

Aantal panelen geplaatst: 12 Schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Professor Meester P.J. Oudstraat 12

Gorinchem - Professor Meester P.J. Oudstraat 12

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Koedood 36

Barendrecht - Koedood 36

Aantal panelen geplaatst: 37 Plat- en schuin dak installatie volgens de Excellent productlijn, met 37 LG zonnepanelen en twee SolarEdge omvormers met poweroptimizers.
 
Prins Hendrikstraat 29

Sliedrecht - Prins Hendrikstraat 29

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Burgemeester Bönhofflaan 22

Tiel - Burgemeester Bönhofflaan 22

Aantal panelen geplaatst: 11 Installatie op twee schuine daken volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Boeier 152

Barendrecht - Boeier 152

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie bij twee buren volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Boeier 151

Barendrecht - Boeier 151

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie bij twee buren volgens de productlijnen Excellent Full Black en Excellent Black, met twee types LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Neerpolderseweg 33B

Giessenburg - Neerpolderseweg 33B

Aantal panelen geplaatst: 14 Oost / West installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
Vorige1 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug