Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
SMA Omvormer
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

SMA omvormer - Hagitech Zonnepanelen

SMA omvormers zijn de beste omvormer op de markt! Het Duitse SMA is wereldmarktleider met ruim 30 jaar ervaring in de PV sector, hiermee bent u zeker van knowhow en kwaliteit. SMA omvormers hebben de hoogste efficiëntie, waardoor het maximale rendement wordt behaald. Ze zijn betrouwbaar, veilig en voorzien van een intelligent, geïntegreerd schaduwbeheersysteem: ShadeFix voor een maximale opbrengst. Bij grotere schaduwvorming maken de optionele TS4-R Optimizers grote opbrengsten mogelijk. Daarnaast zijn SMA omvormers fluisterstil. Via een Wifi of LAN verbinding is de omvormer overal ter wereld te monitoren via Sunny Portal. De kosteloze dienst 'SMASmart Connected’ analyseert de werking van de omvormer en meldt eenvoudig via e-mail meldingen van de installatie. Daarnaast kan een SMA omvormer op elk moment worden uitgebreid met intelligent energiebeheer en opslagoplossingen.

Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met een SMA omvormer.

 
Venusstraat 119

Hardinxveld-Giessendam - Venusstraat 119

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Stadhouderslaan 339

Ridderkerk - Stadhouderslaan 339

Aantal panelen geplaatst: 15 Oost / West installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Haarzicht

Vleuten - Haarzicht

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Full Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Tiendweg 30

Zeist - Tiendweg 30

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Oude Antwerpsepostbaan 93

Bosschenhoofd - Oude Antwerpsepostbaan 93

Aantal panelen geplaatst: 30 Schuin dak installatie volgens de productlijn Elite Full Black Glas-Glas, met de Duitse SolarWatt zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Annie M.G. Schmidtlaan 92

Gorinchem - Annie M.G. Schmidtlaan 92

Aantal panelen geplaatst: 12 Schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black, met LG zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Steurgat 7

Gorinchem - Steurgat 7

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Full Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
 
Madroelstraat 2

Pernis - Madroelstraat 2

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Black, met Qcells zonnepanelen en een SMA omvormer.
Vorige1 ....   

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag meerdere installaties
  • Ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaalt pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug