Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Plat dak systeem
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Dak montagesysteem - plat dak

Dak montagesysteem - plat dak

Bij platte daken maken we in de meeste situaties gebruik van een vrijstaand geballast systeem van Sunbeam of Flatfix Fusion, voorzien van windkappen waardoor er een minimum aan ballast nodig is. Onderstaande referenties zijn uitgevoerd met een plat dak montagesysteem.

 
Ohmweg 84

Alblasserdam - Ohmweg 84

Aantal panelen geplaatst: 149 Zakelijk project van 149 zonnepanelen bij een bouwbedrijf uitgevoerd als platdak systeem.
 
Uilenkade 50

Zwijndrecht - Uilenkade 50

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen op plat dak met een omvormer van SMA uit onze productlijn Efficient Blue bij een bedrijf in Zwijndrecht.
 
Rijshaak 4

Hardinxveld-Giessendam - Rijshaak 4

Aantal panelen geplaatst: 21 21 zonnepanelen op platdak bij Graveerservice van Wijngaarden in Hardinxveld-Giessendam. Productlijn: Excellent Blue.
 
de Vutter 29

den Bosch - de Vutter 29

Aantal panelen geplaatst: 52 Zakelijk platdak systeem met 52 zonnepanelen. Bij dit project is het platdak systeem van Flatfix Fusion toegepast. Met een minimum aan ballast kan het gekoppelde systeem voor zowel grote als kleine systemen worden gebruikt. FlatFix Fusion heeft een opstellingshoek van 13 graden, dit zorgt ervoor dat het PV-systeem bij nagenoeg iedere oriëntatie zeer goede opbrengsten kan behalen.
 
Overslingerland

Noordeloos - Overslingerland

Aantal panelen geplaatst: 16 16 zonnepanelen uit de PowerLine serie. Panelen van LG met een SolarEdge omvormer. Garantie voor maximaal rendement.
 
Gooikensdam 16

Oosterhout - Gooikensdam 16

Aantal panelen geplaatst: 36 Zakelijke zonnepanelen installatie met 36 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
Gooikensdam 20

Oosterhout - Gooikensdam 20

Aantal panelen geplaatst: 49 Zakelijke zonnepanelen installatie met 49 zonnepanelen van het Europese merk REC. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA en een lichtgewicht platdak montagesysteem van Flatfix Fusion.
 
de Waterloop 23

Leerdam - de Waterloop 23

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen op plat dak, bij dit project zijn de panelen van REC toegepast uit onze productlijn Excellent Blue. Omdat wij erkend REC Solar professional zijn kunnen wij deze panelen met 12 jaar garantie aanbieden.
 
Planetenweg 23

Berkel en Rodenrijs - Planetenweg 23

Aantal panelen geplaatst: 40 Platdak zonnepanelen installatie met zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Glashof 1

Leerdam - Glashof 1

Aantal panelen geplaatst: 49 Zonnepanelen systeem bij een VvE in Leerdam. Het systeem is uitgevoerd met zonnepanelen van het Europese merk Bisol i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA.
 
Lorentzstraat 52

Ridderkerk - Lorentzstraat 52

Aantal panelen geplaatst: 10 Zonnepanelen installatie van 10 zonnepanelen op een maatwerk platdak systeem. De installatie is uitgevoerd i.v.m. een omvormer van SMA.
 
Hartelweg 5

Breda - Hartelweg 5

Aantal panelen geplaatst: 50 Plat dak installatie met 50 zonnepanelen van het merk: Solar Frontier i.c.m. een omvormer van het Duitse merk SMA. De panelen zijn gemonteerd op een speciaal maatwerk montage systeem i.v.m. wensen opdrachtgever en architect.
 
Flierstraat 63

Lage Zwaluwe - Flierstraat 63

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie op plat dak met Bisol zonnepanelen en omvormer van SolarEdge.
 
Nieuweweg 176

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 176

Aantal panelen geplaatst: 23 Installatie van totaal 23 panelen. Er zijn 13 zwarte panelen op de mansarde kap van de woning geplaatst, 9 op het bovenste deel en 4 op het onderste deel van de kap. Daarnaast zijn er 10 blauwe panelen op het platte dak van de schuur geplaatst. Beide van het merk Bisol. Het systeem is uitgevoerd met een SolarEdge omvormer.
 
Bijdorp West 4

Barendrecht - Bijdorp West 4

Aantal panelen geplaatst: 136 Zakelijke installatie met 136 zonnepanelen van het Europese merk Bisol. De installatie is uitgevoerd met SMA omvormers. De geplaatste zonnepanelen op de dakrand stralen uit dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een belangrijke rol speelt bij dit bedrijf.
 
De Akkers 91

Schiedam - De Akkers 91

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie volgens productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Merijntje van Gijzenstraat 28

Oosterhout - Merijntje van Gijzenstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 12 Zonnepanelen installatie op plat dak volgens de productlijn Excellent Blue. Het montagesysteem wordt ingewerkt in het grind!
 
Leehoeve 49

Delft - Leehoeve 49

Aantal panelen geplaatst: 36 Plat dak installatie in Oost-West opstelling met dunne film zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Dosiostraat 174

Rotterdam - Dosiostraat 174

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak zonnepanelen installatie met 14 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Koningin Emmalaan 102

Leerdam - Koningin Emmalaan 102

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie met 8 zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Halmaheiraplein 6

Dordrecht - Halmaheiraplein 6

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Veststraat

Dordrecht - Veststraat

Aantal panelen geplaatst: 28 Platdak zonnepanelen installatie bij een Appartementen complex aan de Veststraat te Dordrecht. De VvE heeft gekozen voor de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met 30 jaar product- en vermogensgarantie
 
Wollegaastdam 1

Leeuwarden - Wollegaastdam 1

Aantal panelen geplaatst: 87 Plat dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Admiraal de Ruyterweg 9

Papendrecht - Admiraal de Ruyterweg 9

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak zonnepanelen installatie met zonnepanelen van LG i.c.m. een SMA omvormer.
 
Laag Dalemseweg 90

Gorinchem - Laag Dalemseweg 90

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak installatie bij een Nieuwbouw woning aan de Laag Dalemseweg in Gorinchem volgens de productlijn Efficient.
 
Rijsdijk 8

Krimpen aan de Lek - Rijsdijk 8

Aantal panelen geplaatst: 26 Oost-West plat dak systeem met 26 zonnepanelen o.b.v. de productlijn Excellent Blue.
 
Ambachtlaan 16

Etten Leur - Ambachtlaan 16

Aantal panelen geplaatst: 47 Gecombineerde plat dak/schuin dak installatie met 47 zonnepanelen bij een bedrijf in Etten-Leur. De plat dak installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue en de schuin dak installatie is uitgevoerd met de productlijn Black Design.
 
Westkil 42

Papendrecht - Westkil 42

Aantal panelen geplaatst: 11 Plat dak installatie volgens de PowerLine met zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Zonnepanelen Hendrik - Ido - Ambacht

Hendrik Ido Ambacht - Zonnepanelen Hendrik - Ido - Ambacht

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue
 
Lijsterbeshof 8

Papendrecht - Lijsterbeshof 8

Aantal panelen geplaatst: 16 Combinatie systeem op het schuine dak van de woning en platte dak van de overkapping. Op het schuine dak zijn er 10 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black toegepast en op de overkapping 6 panelen volgens de productlijn Black Design.
 
Noordkade 102

Waddinxveen - Noordkade 102

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productlijn Elite, 12 glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormer systeem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Frederik van Eedenstraat 4

Gorinchem - Frederik van Eedenstraat 4

Aantal panelen geplaatst: 20 Installatie volgens de productlijn Black Design met 20 zonnepanelen van SolarFrontier.
 
IKC - Hilfertsheem

Hilversum - IKC - Hilfertsheem

Aantal panelen geplaatst: 272 IKC - Hilfertsheem - PV installatie van 272 zonnepanelen op Nieuwbouw Scholen te Hilversum. De installatie is uitgevoerd met Duitse zonnepanelen en omvormer en Nederlands montagesysteem.
 
Riga 15

Leerdam - Riga 15

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde schuin dak en plat dak installatie volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SolarEdge omvormer met PowerOptimizers met optimalisatie per paneel.
 
Baan 16

Dussen - Baan 16

Aantal panelen geplaatst: 15 Platdak installatie op nieuwbouw schuur met 15 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent, met zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormer van SMA.
 
Oudelandseweg 58

Ridderkerk - Oudelandseweg 58

Aantal panelen geplaatst: 20 + 36 2 PV Installaties, waarvan een schuindak installatie op de woning met 20 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol - XL, afm. 1000x2000mm. Daarnaast een platdak installatie op de garage met 36 zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met CIS zonnepanelen van SolarFrontier en een maatwerk montagesysteem zonder hellingshoek uit esthetisch oogpunt. Beide installatie zijn uitgevoerd met een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Nieuwe Es

Sleeuwijk - Nieuwe Es

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, Glas-Glas zonnepanelen van SolarWatt. De Vereniging van Eigenaren heeft bewust gekozen voor een lange termijn PV installatie door het toepassen van zonnepanelen met 30 jaar opbrengst- en productgarantie en SMA omvormer.
 
Damstraat 36

Hardinxveld-Giessendam - Damstraat 36

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie volgens de productlijn Excellent PowerLine met zonnepanelen van LG en SMA omvormer gemonteerd op een platdak portrait montagesysteem.
 
Stationssingel 80

Rotterdam - Stationssingel 80

Aantal panelen geplaatst: 10 Platdak installatie met SolarWatt zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer bij de Thomas More School in Rotterdam
 
Bloklandsingel 4

Wijk en Aalburg - Bloklandsingel 4

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
De Waterloop 15

Leerdam - De Waterloop 15

Aantal panelen geplaatst: 11 Plat dak installatie in oost/west opstelling met zonnepanelen van LG i.c.m. een omvormer van SMA.
 
den Bogerd 30

Hardinxveld-Giessendam - den Bogerd 30

Aantal panelen geplaatst: 45 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue voor de nieuwe winkel van Primera Boogaard, Plan Giessenhof te Hardinxveld-Giessendam.
 
zonnepanelen

Breda - zonnepanelen

Aantal panelen geplaatst: 36 Gecombineerde plat dak en schuin dak installatie volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m een omvormersyteem van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Enk 42

Vuren - Enk 42

Aantal panelen geplaatst: 32 Platdak systeem volgens de productlijn Black Design met 32 SolarFrontier zonnepanelen.
 
Kerkweg 179

Ridderkerk - Kerkweg 179

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met zonnepanelen van Bisol (EU) en omvormer van SMA (EU) gemonteerd op een platdak montagesysteem.
 
Justus van Effenstraat 23

Papendrecht - Justus van Effenstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 13 Installatie o.b.v. 13 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Lijnbaan 9

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 9

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie op maatwerk montagesysteem volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier
 
Zwanenwater

Moerkapelle - Zwanenwater

Aantal panelen geplaatst: 31 Platdak installatie op maatwerk montagesysteem met zonnepanelen volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van SolarFrontier i.c.m. een SMA omvormer.
 
Merwededijk 46

Dalem - Merwededijk 46

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Zuider Leidsevaart 3

Hillegom - Zuider Leidsevaart 3

Aantal panelen geplaatst: 17 Plat dak installatie met 17 zonnepanelen volgens de productlijn Efficiënt Blue.
 
Kapitein Robstraat 9

Almere - Kapitein Robstraat 9

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Elite Glas-Glas. i.c.m een Solar Edge omvormer.
 
Albert Schweitzersingel 69

Amersfoort - Albert Schweitzersingel 69

Aantal panelen geplaatst: 47 Installatie van 12,69kWp op het platte dak van het Leger des Heils vestiging Amersfoort
 
Oosteinde 30

Voorburg - Oosteinde 30

Aantal panelen geplaatst: 68 Installatie volgens de productlijn Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. met een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. Vlak gemonteerd op het dak zodat het niet zichtbaar is vanaf begane grond.
 
Gladiolenstraat 6

Rosmalen - Gladiolenstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 32 Installatie volgens productgroep Design i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel. 6 panelen geplaatst op het schuine dak, 20 panelen op een schans op het platte dak en 6 op een ander plat dak. Kortom voldoende diversiteit!
 
Brasserskade 1

Delft - Brasserskade 1

Aantal panelen geplaatst: 319 Installatie van 82,94kWp op het platte dak van de sporthal van het ROC Mondriaan in Delft.
 
Woelse Donk 51

Gorinchem - Woelse Donk 51

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie volgens de productgroep Design i.c.m. Goodwe omvormer. Zonder hellingshoek geplaatst op het platte dak van een garage.
 
Provincialeweg Oost 72

Haastrecht - Provincialeweg Oost 72

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens product groep Efficiënt i.c.m. een SMA omvormer.
 
Weresteijn 19

Sliedrecht - Weresteijn 19

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn: Elite, Glas-Glas met zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SMA omvormer
 
Venusstraat 14

Culemborg - Venusstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 15 Installatie volgens productlijn Excellent Black i.c.m. een SMA omvormer.
 
Giessenborch 26

Vianen - Giessenborch 26

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie gemonteerd op een garagedak volgens de productlijn Black Design i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Lange Weide 212

Breda - Lange Weide 212

Aantal panelen geplaatst: 10 Installatie geplaatst op een plat dak volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 
Zwarthoofdseweg 6

Oudenbosch - Zwarthoofdseweg 6

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie op een plat dak met LG panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Wolvenburg 26-60

Barendrecht - Wolvenburg 26-60

Aantal panelen geplaatst: 44 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Gildeweg 159

Gorinchem - Gildeweg 159

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie op het dak van het Dialysecentrum te Gorinchem. Uitgevoerd volgens productlijn Efficiënt i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Schutleede

Barendrecht - Schutleede

Aantal panelen geplaatst: 14 Installatie volgens de productlijn Efficiënt Blue i.c.m. een Goodwe omvormer.
 
Nieuweweg 26

Hardinxveld-Giessendam - Nieuweweg 26

Aantal panelen geplaatst: 18 Installatie geplaatst op een plat dak volgens productgroep Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
het Havenhoofd 22

Papendrecht - het Havenhoofd 22

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie met LG High Power panelen geplaatst op een plat dak i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Haver 24

Leveroy - Haver 24

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient.
 
Populierenlaan 7

Rijnsburg - Populierenlaan 7

Aantal panelen geplaatst: 35 Platdak oost/west installatie met 35 zonnepanelen volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Populierenlaan 3

Rijnsburg - Populierenlaan 3

Aantal panelen geplaatst: 15 Platdak installatie o.b.v. 15 volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SMA omvormer
 
Kleinzand 4

Hoek van Holland - Kleinzand 4

Aantal panelen geplaatst: 42 Platdak installatie met 42 zonnepanelen in oost/west opstelling volgens de productlijn Black Design met zonnepanelen van Solar Frontier i.c.m. een omvormer van SolarEdge met optimalisatie per paneel.
 
Treviso 37 - 50

Krimpen aan den IJssel - Treviso 37 - 50

Aantal panelen geplaatst: 32 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor SolarWatt panelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Glasblazerstraat 7

Leerdam - Glasblazerstraat 7

Aantal panelen geplaatst: 44 Deze Vereniging van Eigenaren hebben gekozen voor Solarwatt panelen i.c.m. een SMA omvormer.
 
Blauwkapel 66

Gorinchem - Blauwkapel 66

Aantal panelen geplaatst: 16 Installatie met hoog rendement panelen van LG i.c.m. een SMA omvormer.
 
Parelhoenhof

Schoonhoven - Parelhoenhof

Aantal panelen geplaatst: 9 Installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Spaaklaan

Woerden - Spaaklaan

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie met Trina Zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Thomas Edisonweg 49

Drunen - Thomas Edisonweg 49

Aantal panelen geplaatst: 252 Platdak installatie volgens de productlijn Elite met 252 glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormer met paneeloptimalisatie.
 
Oosterschelde 14

Zwijndrecht - Oosterschelde 14

Aantal panelen geplaatst: 19 Combinatie van schuindak en plat dak installatie met 19 zonnepanelen, waarvan 7 hoog rendement panelen van LG en 12 CIS zonnepanelen van SolarFrontier.
 
Pastoor Gillisstraat 38

Rijen - Pastoor Gillisstraat 38

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Ridder Fulcolaan 12

Maarsbergen - Ridder Fulcolaan 12

Aantal panelen geplaatst: 10 Combinatie van schuin en platdak volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Johanna van Brabantlaan 8

Hilvarenbeek - Johanna van Brabantlaan 8

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Blue.
 
Achterweg 4

Rumpt - Achterweg 4

Aantal panelen geplaatst: 10 Platdak installatie met 10 zonnepanelen volgens de productlijn: Elite, glas-glas zonnepanelen i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Maria van Boechoutlaan 24

Odijk - Maria van Boechoutlaan 24

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie o.b.v. de productlijn Excellent Blue.
 
Lange Voren 8

Oosterhout - Lange Voren 8

Aantal panelen geplaatst: 22 XL panelen Platdak installatie met 22 XL zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue, 320 Wp. zonnepanelen i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge
 
Maasstraat 1

Hardinxveld-Giessendam - Maasstraat 1

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie op het dak van de Gereformeerde Kerk 'de Bron' o.b.v. de productlijn Excellent Blue
 
Weesmeesterstraat 13

Delfgauw - Weesmeesterstraat 13

Aantal panelen geplaatst: 18 XL-panelen Platdak installatie volgens de productlijn Excellent met XL-zonnepanelen van Bisol, 325Wp. per paneel.
 
Costerlaan 44

Vlijmen - Costerlaan 44

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient
 
Laag Dalemseweg 94

Gorinchem - Laag Dalemseweg 94

Aantal panelen geplaatst: 20 Platdak installatie o.b.v. de productlijn Efficient
 
Staartblauwtje 16

Breda - Staartblauwtje 16

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Beemdstraat 26a

Son en Breugel - Beemdstraat 26a

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient.
 
Annaville-Laan

Ulvenhout - Annaville-Laan

Aantal panelen geplaatst: 14 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient.
 
Lange Broekstraat 38

Raamsdonk - Lange Broekstraat 38

Aantal panelen geplaatst: 246 Gecombineerde schuin- en platdak installatie met 246 zonnepanelen volgens de productlijn Efficient i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge.
 
Baanhoekweg 75

Dordrecht - Baanhoekweg 75

Aantal panelen geplaatst: 30 Gevel-installatie bij Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht, volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Boveneind ZZ 21

Benschop - Boveneind ZZ 21

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde schuin- en platdak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Schoolstraat 14

Oud Alblas - Schoolstraat 14

Aantal panelen geplaatst: 29 Installatie volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een omvormersysteem van SolarEdge
 
Raadhuisstraat 82

Sprang Capelle - Raadhuisstraat 82

Aantal panelen geplaatst: 22 Gecombineerde schuin- en platdak installatie met 22 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Dordrecht - Bakema-erf 46, 61, 64, 65, 67

Aantal panelen geplaatst: totaal 54 5 buren installaties aan het Bakema-erf te Dordrecht, uitgevoerd in zowel de productlijnen Excellent als Elite.
 
Samuel van Houtensingel 13

Zwijndrecht - Samuel van Houtensingel 13

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie op schuur volgens de productlijn Efficiënt.
 
Cimbaalhof 131

Etten Leur - Cimbaalhof 131

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens de productlijn Excellent Mono.
 
Merwe Donk 78

Gorinchem - Merwe Donk 78

Aantal panelen geplaatst: 19 Gecombineerde schuin dak en platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Project Zwijndrecht

Zwijndrecht - Project Zwijndrecht

Aantal panelen geplaatst: 416 Platdak installatie in Zwijndrecht met 416 zonnepanelen, uitgevoerd met zonnepanelen van Trina Solar.
 
Vurenstraat 20

Tilburg - Vurenstraat 20

Aantal panelen geplaatst: 6 Platdak installatie bij nieuwbouw woning volgens de productlijn Efficiënt.
 
Waterstad

Eindhoven - Waterstad

Aantal panelen geplaatst: 8 Platdak installatie volgens de productlijn Efficient.
 
Dikkertje Dap 20

Gorinchem - Dikkertje Dap 20

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Albert Cuypstraat 23

Hardinxveld-Giessendam - Albert Cuypstraat 23

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie in Boven Hardinxveld volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Hertogshoef 253

Raamsdonksveer - Hertogshoef 253

Aantal panelen geplaatst: 26 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormersysteem.
 
Bramengaarde 97

Hendrik Ido Ambacht - Bramengaarde 97

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Werf van Montant 2

Dordrecht - Werf van Montant 2

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Vest 92

Dordrecht - Vest 92

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Blauwkapel 70

Gorinchem - Blauwkapel 70

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Botersloot 16

Noordeloos - Botersloot 16

Aantal panelen geplaatst: 33 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer
 
Schapedrift 52

Hardinxveld-Giessendam - Schapedrift 52

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Rozenlaan 2a

Breda - Rozenlaan 2a

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen 300Wp. per paneel van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Graafdijk Oost 33a

Molenaarsgraaf - Graafdijk Oost 33a

Aantal panelen geplaatst: 50 Installatie met 50 zonnepanelen bij een huisartsenpraktijk in Molenaarsgraaf. De installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Black, i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Rijtuigwei 29

Barendrecht - Rijtuigwei 29

Aantal panelen geplaatst: 28 Plat dak installatie met 28 zonnepanelen in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent Blue i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Beekweg 35

Rotterdam - Beekweg 35

Aantal panelen geplaatst: 23 Zonnepanelen Rotterdam - Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning volgens de productlijn Efficiënt Blue i.c.m. een SMA omvormer.
 
Azobé 264

Dordrecht - Azobé 264

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak oost/west installatie volgens de productlijn Excellent.
 
van Renesseborch 1

Hendrik Ido Ambacht - van Renesseborch 1

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent i.c.m. een SolarEdge omvormer met optimalisatie per paneel.
 
Cornelis Dalenstraat 5

Rotterdam - Cornelis Dalenstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 19 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt Blue.
 
Markt 39

Prinsenbeek - Markt 39

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black i.c.m. een SolarEdge omvormer systeem.
 
Damstraat 89c

Dordrecht - Damstraat 89c

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Polderzicht

Wijk en Aalburg - Polderzicht

Aantal panelen geplaatst: 7 Platdak installatie bij een nieuwbouw woning uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt.
 
Ravelijn 27

Gorinchem - Ravelijn 27

Aantal panelen geplaatst: Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black.
 
Blauwkapel 68

Gorinchem - Blauwkapel 68

Aantal panelen geplaatst: 26 Plat dak installatie met 26 zonnepanelen in oost/west en zuid opstelling i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
IKC - Lorentz

Hilversum - IKC - Lorentz

Aantal panelen geplaatst: 257 Installatie IKC Lorentz - plat dak installatie met 257 zonnepanelen
 
Bosstraat 119

Driebergen - Bosstraat 119

Aantal panelen geplaatst: 6 Plat dak installatie o.b.v. 6 zonnepanelen volgens de productlijn Efficiënt.
 
Blauw Reiger 58

Hardinxveld-Giessendam - Blauw Reiger 58

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met SolarEdge omvormer systeem.
 
Kievitlaan 37

Sliedrecht - Kievitlaan 37

Aantal panelen geplaatst: 6 Beperkt dak oppervlakte. In deze situatie zijn er 3 panelen op het platte dak van de dakkapel geplaatst en 3 panelen op het schuine dak boven de dakkapel. Productlijn: Efficiënt
 
De Hoogjens 20a

Sleeuwijk - De Hoogjens 20a

Aantal panelen geplaatst: 24 24 Zonnepanelen i.c.m. plat daksysteem. Productlijn: Efficiënt
 
Waterloop 6

Leerdam - Waterloop 6

Aantal panelen geplaatst: 13 13 zonnepanelen uit onze Excellent Blue productlijn. Deze installatie is uitgevoerd i.c.m. een SolarEdge omvormer i.v.m. enkele objecten op het dak die schaduw geven op het systeem.
 
Industrieweg 3 en 5

Sliedrecht - Industrieweg 3 en 5

Aantal panelen geplaatst: 8 + 10 Combinatie project met 2 buren. 8 + 10 zonnepanelen uit onze productlijn Efficiënt.
 
Grimaldihof 7

Dordrecht - Grimaldihof 7

Aantal panelen geplaatst: 16 16 zonnepanelen op plat dak van de aanbouw van deze woning. De panelen zijn in 2 posities geplaatst, zowel landscape als portrait. De panelen zijn uit onze productlijn: Efficiënt. Meestal wordt de omvormer in een ruimte onder het dak gemonteerd. In dit geval heeft opdrachtgever er voor gekozen om de omvormer buiten te monteren.
 
van Colsterenstraat 4

Geertruidenberg - van Colsterenstraat 4

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen uit onze productlijn: Efficiënt.
 
Pauwtjesmolen 12

Hardinxveld-Giessendam - Pauwtjesmolen 12

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen van REC uit onze productlijn: Excellent Blue. Maatwerk systeem op plat dak constructie met 2 panelen boven elkaar geplaatst.
 
Project

Alphen aan de Rijn - Project

Aantal panelen geplaatst: 10 10 zonnepanelen op carport in Alphen aan de Rijn. De panelen zijn geplaatst op een portrait platdak systeem.
 
Hazenburg 5

Barendrecht - Hazenburg 5

Aantal panelen geplaatst: 17 17 Zonnepanelen, geplaatst op plat dak en schuin dak. Productlijn gecombineerd, schuin dak: Excellent Black en plat dak: Efficiënt.
 
Damstraat 11

Hardinxveld-Giessendam - Damstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 12 12 zonnepanelen, plat dak systeem. Productlijn: Efficiënt.
 
Berkenlaan 25

Sleeuwijk - Berkenlaan 25

Aantal panelen geplaatst: 17 17 Zonnepanelen, waarvan 8 op het schuine dak en 9 op het platte dak van het bijgebouw. Productlijn: Excellent Black en Excellent Blue, beide van het merk Bisol.
 
Lange Weide 220 - 222 - 228

Breda - Lange Weide 220 - 222 - 228

Aantal panelen geplaatst: 16 - 16 - 15 Gecombineerd project bij 3 woningen aan de Lange Weide in Breda. Productlijn Excellent Blue. Bericht van opdrachtgever Lange Weide 222; de eerste dag leverde het systeem van 16 panelen van 250Wp. al 28 kWh op!
 
Lange Weide 238

Breda - Lange Weide 238

Aantal panelen geplaatst: 17 17 zonnepanelen uit de productlijn: Efficiënt i.c.m. een omvormer van SMA en een platdak systeem ingewerkt in het aanwezige grind en maximale ballast.
 
Steenloper 3

Etten Leur - Steenloper 3

Aantal panelen geplaatst: 22 Optimale ruimte benutting, 22 panelen op schuin dak en terrasoverkapping. Goed voor ruim 5000 kWh op jaarbasis! Ook gelijk een nieuw Velux dakraam met buitenzonwering geleverd en gemonteerd!
 
Arica 92

Capelle aan den IJssel - Arica 92

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak installatie met 18 zonnepanelen volgens onze productlijn: 'Excellent'
 
Ravesteyn 6

Hendrik Ido Ambacht - Ravesteyn 6

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie volgens onze productlijn: 'Efficiënt'
 
Kwakernaat 9

Gorinchem - Kwakernaat 9

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie met 8 Europese zonnepanelen van Bisol op maatwerk plat dak montagesysteem. Er is een omvormer van het Duitse merk SMA toegepast.
 
Alver 38

Papendrecht - Alver 38

Aantal panelen geplaatst: 20 Platdak installatie in oost/west opstelling volgens de producttijn Excellent Blue.
 
Enk 38

Vuren - Enk 38

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficient i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
van Ravesteijn-erf 330

Dordrecht - van Ravesteijn-erf 330

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Excellent.
 
Stadspolderring 204

Dordrecht - Stadspolderring 204

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning uitgevoerd met de productlijn Efficiënt.
 
Dorpsstraat 147

Zoetermeer - Dorpsstraat 147

Aantal panelen geplaatst: 11 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volgens de PowerLine met LG zonnepanelen
 
Lange Dreef 11

Culemborg - Lange Dreef 11

Aantal panelen geplaatst: 20 Gecombineerde schuin dak en plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt i.c.m. een SolarEdge omvormer.
 
Afvalbrengstation Hardinxveld

Hardinxveld-Giessendam - Afvalbrengstation Hardinxveld

Aantal panelen geplaatst: 12 Platdak installatie op schans bij afvalbrengstation Hardinxveld-Giessendam.
 
Hazelaarlaan 13a

Ameide - Hazelaarlaan 13a

Aantal panelen geplaatst: 19 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue en SMA omvormer
 
Eemsteynstraat 43

Dordrecht - Eemsteynstraat 43

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Woning Breda

Breda - Woning Breda

Aantal panelen geplaatst: 21 Plat dak installatie uitgevoerd volgens de PowerLine met SMA omvormer.
 
Buitendams 61

Hardinxveld-Giessendam - Buitendams 61

Aantal panelen geplaatst: 40 Plat dak installatie voor het stroomverbruik van de algemene ruimte van de VvE de Symfonie in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Toneelstraat 28

Gorinchem - Toneelstraat 28

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue en SMA omvormer.
 
Hans Lodeizenstraat 66

Almere - Hans Lodeizenstraat 66

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormer systeem.
 
Koningin Emmalaan 2b

Leerdam - Koningin Emmalaan 2b

Aantal panelen geplaatst: 18 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Rivium Westlaan 23

Capelle aan den IJssel - Rivium Westlaan 23

Aantal panelen geplaatst: 126 Platdak installatie met 126 zonnepanelen in oost/west opstelling volgens de productlijn Efficiënt.
 
Lekdijk 5

Tienhoven - Lekdijk 5

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Seinhuiswei 46

Barendrecht - Seinhuiswei 46

Aantal panelen geplaatst: 54 Plat dak installatie met 54 zonnepanelen voor VvE Seinhuiswei in Barendrecht uitgevoerd volgens de productlijn Elite, met glas glas zonnepanelen van SolarWatt
 
Lijnbaan 36

Hardinxveld-Giessendam - Lijnbaan 36

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black en SolarEdge omvormersysteem.
 
Enk 5

Vuren - Enk 5

Aantal panelen geplaatst: 18 Plat dak zonnepanelen installatie met 18 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent Blue en SoalarEdge omvormer systeem.
 
Kraayenberg 7903

Wijchen - Kraayenberg 7903

Aantal panelen geplaatst: 15 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black
 
Wiedhaak

Hardinxveld-Giessendam - Wiedhaak

Aantal panelen geplaatst: 1008 Platdak installatie met 1008 glas-glas zonnepanelen en 11 SMA omvormers aan de Wiedhaak in Hardinxveld-Giessendam. De opbrengst van de installatie wordt digitaal weergegeven op een SolarFox prestatiescherm met actuele gegevens van de installatie. De installatie is een SDE+ project.
 
Laag Dalemseweg 82

Gorinchem - Laag Dalemseweg 82

Aantal panelen geplaatst: 6 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning volgens productlijn Efficiënt.
 
Beekweg 25

Rotterdam - Beekweg 25

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Azobé 172

Dordrecht - Azobé 172

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Hortensialaan

Amersfoort - Hortensialaan

Aantal panelen geplaatst: 16 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Efficiënt met Trina Solar zonnepanelen.
 
Rubensstraat 37

Papendrecht - Rubensstraat 37

Aantal panelen geplaatst: 32 Gecombineerde schuin en plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Vinkeweer 5

Hardinxveld-Giessendam - Vinkeweer 5

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde plat en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine en SolarEdge omvormersysteem
 
Hulsenboschstraat 12

Werkendam - Hulsenboschstraat 12

Aantal panelen geplaatst: 162 Plat dak installatie bij Swijnenburg Transport in Werkendam. Uitgevoerd met Bisol zonnepanelen en SMA omvormers.
 
Drijverschuit 18

Hardinxveld-Giessendam - Drijverschuit 18

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met SolarWatt zonnepanelen met 305Wp.
 
Ippelseweg 4

Nieuwendijk - Ippelseweg 4

Aantal panelen geplaatst: 66 Plat dak installatie bij een bedrijf in Nieuwendijk. De installatie is uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SolarEdge omvormersysteem.
 
Ant. v.d. Nootstraat 8

Spijkenisse - Ant. v.d. Nootstraat 8

Aantal panelen geplaatst: 24 Plat dak installatie bij het Leger des Heils te Spijkenisse, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent Blue en SolarEdge omvormersysteem.
 
Lorentzstraat 44

Ridderkerk - Lorentzstraat 44

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Thorbeckelaan 80-82

Spijkenisse - Thorbeckelaan 80-82

Aantal panelen geplaatst: 60 Installatie volgens de productlijn Efficiënt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Johanna van Gulikstraat 6

Gorinchem - Johanna van Gulikstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Blue.
 
Julianalaan 7

Breda - Julianalaan 7

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent PowerLine met LG zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Rijnstraat 1a

Hardinxveld-Giessendam - Rijnstraat 1a

Aantal panelen geplaatst: 106 Plat dak installatie bij sportaccommodatie OKK in Hardinxveld-Giessendam. Uitgevoerd volgens de productlijn Excellent.
 
Westkil 40

Papendrecht - Westkil 40

Aantal panelen geplaatst: 13 Plat dak installatie uitgevoerd op het hoge dak met Flatfix Fusion montagesysteem en op het lage dak met een schans. Volgens de productlijn Excellent Black PowerLine, met LG Solar zonnepanelen 335Wp. en SolarEdge omvormer.
 
Project Ritthem

Ritthem - Project Ritthem

Aantal panelen geplaatst: 352 Gecombineerde plat en schuindak installatie, volgens de productlijn Efficiënt en SMA omvormers.
 
Einsteinstraat 5

Gorinchem - Einsteinstraat 5

Aantal panelen geplaatst: 42 Plat dak installatie Lingeplaza in Gorinchem uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormers.
 
Sportlaan 38

Almkerk - Sportlaan 38

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Efficiënt.
 
Gerbrandylaan

Leerdam - Gerbrandylaan

Aantal panelen geplaatst: 40 Plat dak installatie bij een VvE in Leerdam. Uitgevoerd volgens de productlijn Elite.
 
Transvaal 38

Sleeuwijk - Transvaal 38

Aantal panelen geplaatst: 9 Platdak installatie met XL-Zonnepanelen volgens de productlijn Excellent en SolarEdge omvormersysteem.
 
Parelhoenhof

Schoonhoven - Parelhoenhof

Aantal panelen geplaatst: 8 Plat dak installatie bij nieuwbouw woning uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt.
 
Achterdijk Oost 42

Hardinxveld-Giessendam - Achterdijk Oost 42

Aantal panelen geplaatst: 12 Installatie op boothuis uitgevoerd volgens de productlijn Excellent en maatwerk montagesysteem.
 
Woning Deil

Deil - Woning Deil

Aantal panelen geplaatst: 14 Gecombineerde plat- en schuindak installatie volgens de productlijn Excellent en SolarEdge omvormersysteem.
 
Merwe Donk 43

Gorinchem - Merwe Donk 43

Aantal panelen geplaatst: 17 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Elite, met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt.
 
Rotterdamseweg 188-A

Zwijndrecht - Rotterdamseweg 188-A

Aantal panelen geplaatst: 22 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem.
 
Purperreiger 34-A

Nieuw Lekkerland - Purperreiger 34-A

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie bij VvE Purperreiger te Nieuw-Lekkerland uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas glas zonnepanelen.
 
Zilverreiger 49

Hendrik Ido Ambacht - Zilverreiger 49

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormer.
 
Beekweg 17

Rotterdam - Beekweg 17

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak zonnepanelen installatie in oost/west opstelling volgens de productlijn Efficiënt en SMA omvormer.
 
Sleedoorn 15

Poortugaal - Sleedoorn 15

Aantal panelen geplaatst: 36 Plat dak installatie bij VvE Sleedoorn te Poortugaal, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SolarEdge omvormersysteem
 
Turfweg 45

Rotterdam - Turfweg 45

Aantal panelen geplaatst: 24 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent Black PowerLine met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormer
 
Blauwkapel 54

Gorinchem - Blauwkapel 54

Aantal panelen geplaatst: 19 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Rijtuigwei 25

Barendrecht - Rijtuigwei 25

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak zonnepanelen installatie volgens de productlijn Excellent Blue met SolarEdge omvormersysteem.
 
G.A. Brederolaan 37

Maassluis - G.A. Brederolaan 37

Aantal panelen geplaatst: 250 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormers
 
Einsteinstraat 26

Numansdorp - Einsteinstraat 26

Aantal panelen geplaatst: 60 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficient met 60 zonnepanelen en SMA omvormer
 
Witte de Withstraat 59

Hendrik Ido Ambacht - Witte de Withstraat 59

Aantal panelen geplaatst: 66 Installatie volgens de productlijn Efficient met SMA omvormer.
 
Hoogstraat

Eersel - Hoogstraat

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning, uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt.
 
Lange Weide 152

Breda - Lange Weide 152

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SMA omvormer
 
Lange Weide 148

Breda - Lange Weide 148

Aantal panelen geplaatst: 9 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt.
 
Kameleonring 31

Dordrecht - Kameleonring 31

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin- en platdak installatie volgens de productlijn Excellent Black met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem
 
Bruningsstraat 6

Werkendam - Bruningsstraat 6

Aantal panelen geplaatst: 96 Platdak installatie volgende de productlijn Excellent met SMA omvormer.
 
Kameleonring 29

Dordrecht - Kameleonring 29

Aantal panelen geplaatst: 9 Gecombineerde plat en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
 Wethouder van Rooijenweg 37

Houten - Wethouder van Rooijenweg 37

Aantal panelen geplaatst: 13 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Catharinapolder 7

Barendrecht - Catharinapolder 7

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Pijnenburg 32

Dordrecht - Pijnenburg 32

Aantal panelen geplaatst: 16 Plat dak installatie volgens de Productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SMA omvormer
 
Buitenaf 7

Sliedrecht - Buitenaf 7

Aantal panelen geplaatst: 8 Installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Floridalaan

IJsselstein - Floridalaan

Aantal panelen geplaatst: 5 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt.
 
Molenwerf 1

Nieuw-Beijerland - Molenwerf 1

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie op maatwerk schans, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt
 
Guldenweg 2

Helvoirt - Guldenweg 2

Aantal panelen geplaatst: 50 Plat dak zonnepanelen installatie, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Duurzaamheidsring 11

Meerkerk - Duurzaamheidsring 11

Aantal panelen geplaatst: 140 Plat dak installatie uitgevoerd met Trina Solar zonnepanelen en SMA omvormers
 
Schotdeuren 13

Arkel - Schotdeuren 13

Aantal panelen geplaatst: 12 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormer systeem.
 
 Schotdeuren 15

Arkel - Schotdeuren 15

Aantal panelen geplaatst: 10 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer
 
Blauwkapel 36

Gorinchem - Blauwkapel 36

Aantal panelen geplaatst: 15 Gecombineerde schuin- en plat dak installatie, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Burgemeester de Raadtsingel 45

Dordrecht - Burgemeester de Raadtsingel 45

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie op de pastorie van de kerklocatie aan de Burg. de Raadtsingel in Dordrecht, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent en SolarEdge omvormer systeem.
 
Iepenlaan

Dordrecht - Iepenlaan

Aantal panelen geplaatst: 14 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormer.
 
Ruychrocklaan 221

Den Haag - Ruychrocklaan 221

Aantal panelen geplaatst: 30 Plat dak installatie met 30 zonnepanelen volgens de productlijn Excellent met LG Solar zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Onderlangs 28

Rotterdam - Onderlangs 28

Aantal panelen geplaatst: 20 Plat dak installatie volgens de productlijn Efficiënt met SolarEdge omvormersysteem.
 
Iroko 112

Dordrecht - Iroko 112

Aantal panelen geplaatst: 11 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met Bisol zonnepanelen en SMA omvormer.
 
Einsteinstraat 11

Gorinchem - Einsteinstraat 11

Aantal panelen geplaatst: 24 Plat dak installatie op een unit aan de Waalplaza te Gorinchem. Uitgevoerd volgens de productlijn Efficiënt met SMA omvormer.
 
Kortgerecht 34

Schoonrewoerd - Kortgerecht 34

Aantal panelen geplaatst: 38 Installatie volgens de productlijn Excellent Black met SolarEdge omvormer systeem.
 
Iepenlaan

Dordrecht - Iepenlaan

Aantal panelen geplaatst: 27 Plat dak installatie bij een nieuwbouw woning, uitgevoerd volgens de productlijn Elite met glas-glas zonnepanelen van SolarWatt en SMA omvormer.
 
Tolstraat 16

Meerkerk - Tolstraat 16

Aantal panelen geplaatst: 10 + 11 2 installaties op de woning en schuur, uitgevoerd volgens de productlijn Excellent. De woonhuis installatie is uitgevoerd met zonnepanelen van LG Solar en de schuur is uitgevoerd met XL zonnepanelen van Bisol, en SMA omvormers.
 
van den Boetzelaerlaan 50

Langerak - van den Boetzelaerlaan 50

Aantal panelen geplaatst: 12 Gecombineerde plat- en schuin dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormersysteem.
 
Landjuweel 93 en 95

Etten Leur - Landjuweel 93 en 95

Aantal panelen geplaatst: 16 + 21 2 buren installaties uitgevoerd volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en SolarEdge omvormers.
 
Aalscholver 42

Papendrecht - Aalscholver 42

Aantal panelen geplaatst: 15 Plat dak installatie volgens de productlijn Excellent met LG zonnepanelen en (nieuwe) SMA STP 5.0 omvormer

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug

 
 
Bel mij terug