Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Montagesystemen - Montagesystemen
Montagesystemen - Montagesystemen

Montagesystemen

Het montagesysteem is een belangrijk onderdeel van een zonnepanelen systeem. Voor schuine daken is het van belang dat het systeem goed vast zit aan de dakconstructie en dat er geen lekkage ontstaat. Voor een plat dak is het belangrijk dat het systeem ook na extreme weersomstandigheden op zijn plaats blijft staan. Laat u goed informeren over de juiste keuze van het montagesysteem.

Pannendak

Onze kennis van daken heeft ons doen besluiten om bij pannendaken te kiezen voor een geschroefd dak montagesysteem, waarbij we de bestaande dakpannen vrij houden van elke vorm van gewicht of belasting en wat wordt bevestigd aan de dakconstructie. Dus geen beugeltjes waarmee het systeem aan de pan & panlatten vastzit, maar oerdegelijke RVS beugels. 

Montagesystemen - Montagesysteem - Pannendak
Montagesystemen - Montagesysteem - Plat dak

Plat dak

Bij platte daken werken we met een kwalitatief hoogwaardig dakmontagesysteem. Het systeem staat vrij op het dak, op zijn plaats gehouden door een laag maar ruim voldoende ballastgewicht. Vanwege het geringe gewicht kan dit systeem op bijna ieder platdak type toegepast worden. Het systeem kan zowel zuid als oost/west gericht worden geplaatst.

Staaldak

Bij stalen sandwich dakplaten of dakpanplaten werken we met een systeem wat geschikt is voor ieder type staaldak (trapezium of gegolfd). Het montagesysteem is van een hoogwaardig aluminium en uitgevoerd met waterdichte montageprofielen.

Montagesystemen - Montagesysteem - Staaldak
Montagesystemen - Montagesysteem - Golfplaten

Golfplaten

Bij golfplaten daken werken we met een montagebeugel die ervoor zorgt dat het golfplaten dak ook na montage van de zonnepanelen 100% waterdicht is. De montagebeugel wordt bevestigd aan de dakplaatschroeven in de gording en past precies op de golf van het dak en steunt af in de dalen. Dit zorgt voor een uniforme krachtverdeling en een minimale drukbelasting.

Indak

Bij nieuwbouw woningen speelt esthetica van zonnepanelen meestal een grote rol. Een indak montagesysteem is dan een mooie oplossing. Hagitech monteert indak-systemen uitsluitend bij nieuwbouw woningen.

 

Meer informatie

Lees meer over energiebeheer

Montagesystemen - Montagesysteem - indak

Enkele projecten uitgelicht

  • Montagesystemen - 3 referenties uitgelicht
  • Montagesystemen - 3 referenties uitgelicht
  • Montagesystemen - 3 referenties uitgelicht
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf