Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Energiebeheer - Energiebeheer
Energiebeheer - Energiebeheer

Energiebeheer

De zon levert soms meer elektriciteit dan u nodig hebt voor uw eigen huishouden. Met slim energiebeheer krijgt u meer inzicht in uw stroom opwekking, verbruik en afname en kunt u overtollige energie direct gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto of opslaan in een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd voor wanneer de zon niet schijnt. Zo kunt u zelf een groter deel van de zonnestroom verbruiken zonder dat u moet terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Energiemeter

Dankzij de modulaire opbouw is een voordelige start met alleen een zonnestroom installatie mogelijk, maar kan deze ook nu al uitgebreid worden met een energiemeter. 

Meer informatie

Energiebeheer - Energiebeheer - Energiemeter
Energiebeheer - Energiebeheer - Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met het toevoegen van een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd wordt het eigen gebruik van zonnestroom meer dan verdubbeld.

Meer informatie

Laadpaal

Een slimme laadpaal, ook wel EV charger genoemd, laden eigenaars van zonnepanelen hun elektrische auto intelligent en duurzaam op.  Het zorgt ervoor dat de elektrische auto bij voorkeur wordt opgeladen wanneer de zonnepanelen installatie voldoende zonnestroom produceert.

Meer informatie

Energiebeheer - Energiebeheer - Laadpalen

Wij bellen u terug

 
 
 
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf