Hagitech Zonnepanelen
Hagitech Zonnepanelen
Ambachtsstraat 1C
3371 XA Hardinxveld-Giessendam
0184 - 76 34 98 - info@hagitech.nl
Energiebeheer - Energiebeheer
Energiebeheer - Energiebeheer

Energiebeheer

De zon levert soms meer elektriciteit dan u nodig hebt voor uw eigen huishouden. Met slim energiebeheer krijgt u meer inzicht in uw stroom opwekking, verbruik en afname. De overtollige energie kan worden opgeslagen in een thuisbatterij of worden gebruikt voor het opladen van uw elektrische auto. De stroom uit een thuisbatterij kan op een later moment weer worden gebruikt, wanneer de zon niet schijnt. Hiermee wordt de geproduceerde zonnestroom optimaal zelf gebruikt en wordt het aandeel teruglevering aan het elektriciteitsnet geminimaliseerd! 

Energiebeheer - Energiebeheer - Thuisbatterij

Thuisbatterij

Met het toevoegen van een thuisbatterij of ook wel thuisaccu genoemd wordt het eigen gebruik van zonnestroom meer dan verdubbeld.

Duracell thuisbatterij   SMA thuisbatterij SolarEdge thuisbatterij

Meer informatie

Energiemeter

Voor de werking van de thuisbatterij wordt er een energymeter of homemanager in de meterkast geïnstaleerd. Een homemanager kan daarnaast ook slimme apparaten in de woning aansturen.

Meer informatie

Energiebeheer - Energiebeheer - Energiemeter
Energiebeheer - Energiebeheer - Laadpalen

Laadpaal

Een slimme laadpaal, ook wel EV charger genoemd, laden eigenaars van zonnepanelen hun elektrische auto intelligent en duurzaam op.  Het zorgt ervoor dat de elektrische auto bij voorkeur wordt opgeladen wanneer de zonnepanelen installatie voldoende zonnestroom produceert.

Meer informatie

Wij bellen u terug

 
 
 
  • Erkend InstallQ installateur
  • Eigen montageteams
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • U betaalt pas achteraf