Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Zonnepanelen zakelijk
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Voordelen zonnepanelen zakelijk

Zakelijk investeren in zonnepanelen

Hagitech is specialist in het installeren van zonnepaneelsystemen voor bedrijven. Wij zijn Zonnekeur installateur, we onderscheiden ons met onze ontwerp- en systeemkennis, onmisbaar bij het uitwerken en voorbereiden van groot zakelijke zonnepanelen installaties, daarnaast beschikken we over de nodige bouwkundige kennis van daken en uiteindelijk zorgen we met ons eigen montage team voor een degelijke en nette montage. Met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles. 

Lage vaste lasten

Met zonnepanelen brengt u de vaste lasten van uw bedrijf sterkt omlaag. Doordat de dakoppervlaktes groot zijn kan er veel energie worden opgewekt. Hierdoor is het prima mogelijk om als bedrijf energie-neutraal in stroomverbruik te worden. Met zonne-energie maakt u een grote stap in het verlagen van uw vaste lasten! 

Fiscale voordelen en subsidies

Voor bedrijven zijn er verschillende interessante fiscale aftrek mogelijkheden die het investeren in zonne-energie zeer aantrekkelijk maken. Lees hier meer over deze voordelen. 

Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met zonnepanelen op uw dak straalt u als bedrijf duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid uit. Door het opwekken van schone energie zorgt  u voor een beter milieu en minder CO2 uitstoot. Duurzame energie is onbeperkt en vermijdt stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast speelt Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) steeds meer een belangrijkere rol bij bedrijven en instellingen. Het installeren van zonnepanelen is een juiste vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

Subsidie zakelijk             Zakelijke projecten
Direct contact opnemenBinnen 1 werkdag hoort u van ons.

Waarom Hagitech?

  • Uw regionale specialist!
  • Erkend installateur
  • Elke dag een installatie, ruime ervaring
  • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Degelijke en vakkundige montage
  • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?

Mini Contactformulier
 

Wij bellen u terug