Hagitech zonnepanelen
Elke dag een nieuwe zonnestroom installatie in de regio
Hoe wij werken
Bereken nu de opbrengst van uw dakBereken nu de opbrengst van uw dak

Hoe wij werken

"Elk dak is uniek. Alleen een specialist weet het maximale eruit te halen!" 


Compleet 

Hagitech is Zonnekeur installateur, we onderscheiden ons met onze ontwerp- en systeemkennis, bouwkundige kennis van daken, degelijke en nette montage, en ruime ervaring met BIPV (indak) systemen. Wij leveren altijd een compleet All-In systeem, zonder extra kosten achteraf en met onze service gerichte aanpak ontzorgen we u met alles.

Voortraject

 • In het voortraject komen we vrijblijvend bij u langs voor een schouw. We bekijken de situatie en houden rekening met alle factoren die van belang zijn om een optimaal systeem te kunnen aanbieden. We bespreken vooraf het kabeltraject, bepalen de positie van de omvormer en doen een opname in de meterkast.
 • De installatie wordt van A tot Z voorbereid, we melden de installatie aan bij de Netbeheerder, wij verzorgen de BTW teruggaaf of u ontvangt een uitvoerig stappenplan voor de BTW teruggave.
 • De installatie wordt ingepland en op de afgesproken datum kunt u ervan uitgaan dat onze eigen monteurs zich melden op het afgesproken tijdstip.

Bij een zakelijke zonnepanelen installatie werkt het op exact dezelfde manier, bij een SDE traject zorgen wij voor het aanvragen van de SDE subsidie. Na toekenning van de subsidie gaan wij uw project tot in detail uitwerken en zorgen wij dat alle bijkomende facetten op het juiste moment en tijd gereed zijn voor uitvoering van het project.

Professionele en vakkundige installatie

Als ons eigen nette, vriendelijke en ervaren montage team zich op de afgesproken dag melden hebben ze één missie: een tevreden klant.

 • Naast een strak en vlak zonnepanelen veld, besteden onze monteurs ook veel zorg en aandacht aan het leidingwerk, dit wordt zo goed en mooi mogelijk aangelegd en weggewerkt. Ook de aansluiting en aanpassingen in de meterkast worden uitgevoerd volgens de gestelde normen, zodat de meterkast ook na aansluiting van de zonnepanelen voldoet aan de NEN1010.
 • Als alles gereed is geven de monteurs u uitleg over het systeem en laten uw woning na één dag weer netjes opgeruimd achter.
 • Na installatie wordt het systeem aangemeld en ingesteld voor de online monitoring op uw computer of smartphone en wordt er vanaf dag 1 eigen energie opgewekt! 

Veilig werken

Het monteren van een zonnepanelen installatie is vrijwel altijd op hoogte. Dit brengt gevaren met zich mee. Veilig werken staat voor ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze montage medewerkers altijd beschikken over de nodige veiligheidsvoorzieningen om uw installatie op een verantwoorde manier te kunnen monteren. 

Service en aftersales

Voor ons is het net zo belangrijk: Een goede service en aftersales. Mocht er onverhoopt een service aanvraag ontstaan? Ook dan staan wij graag voor u klaar! U ontvangt onze algemene installatiegarantie, hiermee bent u ook na de installatie verzekerd van een adequate opvolging en afhandeling van uw service aanvraag.

 

Vraag een offerte aanDe offerteaanvraag is vrijblijvend.
Hoe wij werken

Waarom Hagitech?

 • Uw regionale specialist!
 • Erkend installateur
 • Elke dag een installatie, ruime ervaring
 • 'Gewoon' uitstekende kwaliteit
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Degelijke en vakkundige montage
 • U betaald pas achteraf
 

Is uw dak geschikt?